Nike Air Max 97 Svart/Pink Prime/Vit

Nike Air Max 97 Svart/Pink Prime/Vit

Beitragvon srv32ahp » Di 5. Jan 2021, 06:12

Bild


På de officiella bilderna nedan kan du se hur den övre är svart och lila, medan grön placeras på mellansulan. Det iweardam.com finns till och med en grön slimeffekt på sidopanelen för ännu fler Halloween-vibbar. Det som gör denna sneaker unik är hur de gröna delarna faktiskt lyser i mörkret. Detta skapar ännu ett skrämmande motiv som gör den perfekta trick-or-treat-skon.


Nike Skor Dam Rosa är en annan djärv iteration av den klassiska löparen och den är nu tillgänglig hos återförsäljare. Sammansatt av överdelar i nät och läder, är modellens signaturvågiga detaljer på basen också 3M reflekterande, medan vita mellansulor och svarta yttersulor i gummi fyller den djärva designen.


Halloween är i helgen och den passande dubbade Nike Air Max 97 Svart/Pink Prime/Vit kommer äntligen att släppa imorgon efter att den nyligen försenades förra veckan. Perfekt för den skrämmande semestern, pryder löparen ett dämpat färgschema av svart, mintgrön och lila. Bestående av överdelar i nät och nubucköverlägg är den slimmiga detaljerna tydliga hela tiden. 3M reflekterande accenter på den vågiga konturen av överdelarna, följt av Max Air-dämpningen och den glödande mörka yttersulan toppar designen.


Snygg Nike Air Max 97 Radiant Red börjar med en svart meshbas som sedan läggs över med Wolf Grey och Radiant Red-läderpaneler över hela överdelen. Mer Radiant Red syns sedan på tungplåstret, hälmärket och innersulorna tillsammans med en vit mellansula, Radiant Red Air Max-enhet i full längd och en svart yttersula i gummi.


https://www.iweardam.com/
srv32ahp
 
Beiträge: 3
Registriert: Di 5. Jan 2021, 06:03

Zurück zu Wächter / Guardian

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 0 Gäste